Povestea noastra  

Eu sunt Adriana, antreprenor si mama unui nazdravan de 1 an jumate.  

Cartile Usborne au devenit un prieten de nedespartit inca din primele luni pentru Damian. Imi amintesc si acum cum se uita curios minute in sir la cartea Sparkly Play Book, iar eu tot incercam sa intuiesc ce povesti se creeaza in mintea lui. 

Si acum inca mai descopera cate un animalut sau o ilustratie ascunsa printre paginile cartii. Iar pe masura ce acesta creste, construim dialoguri si povesti pe baza ilustratiilor si elementelor atat de frumos elaborate.  

Inca de pe atunci mi-am dorit sa pot duce vestea acestor carti minunate catre parinti si copii cu dorinta de cunoastere.  

Si cum astrele se alineaza mereu cand iti doresti ceva cu adevarat, de curand am preluat Librariacuidei cu scopul de a o transforma intr-un loc magic pentru copii. 

Stelutele s-au aliniat si în misiunea noastra de a crea un univers magic pentru copiii aflati in diferite etape ale dezvoltării. Astfel a luat viata o lume doar a lor, in care sa exploreze, sa se cunoasca si sa descopere frumusetea vietii prin fiecare forma, culoare sau mic animalut care sta ascuns in paginile cartilor Usborne. Prin intermediul acestor elemente, imaginatia copiilor prinde viata si se contureaza in visele si valorile adultului de maine. Cartile senzoriale sunt energie pozitiva, sunt viata si bucurie pentru curiozitatea puiului tau, care abia asteapta sa descopere fiecare bucatica de lume.  

Ne dorim sa facem din copilarie magie si sa oferim copiilor sansa de a descoperi ceea ce conteaza cu adevarat prin propriile simturi, ne dorim sa isi picteze viata prin proprii ochi, plini de iubire, si sa isi dezvolte propriile mecanisme de gestionare a realitatii. In acest fel, vom stii sigur ca orice provocare vor intampina, vor reusi sa gaseasca propriile lor soluții. Mintea micutilor este asemeni unei foi albe si pure, care absoarbe toate informatiile din mediul exterior. Provocarea mea, a ta si probabil a tuturor parintilor, este de a te asigura ca vei scrie o poveste frumoasa, care mai apoi sa il ajute sa creasca frumos.  

Cartile Usborne sunt cel mai bun prieten si aliat al tau in acest scop. Acestea vor fi in continuare principala gama de produse, insa in viitor ne dorim sa adaugam si alte colectii, carti si jucarii cu adevarat deosebite, care sa ii calauzeasca pe cei mici in primii ani de viata, care sunt atat de importanti in dezvoltarea lor.

Beneficiile cititului pentru bebelusi și copii sunt nenumarate. Ii ajuta sa isi dezvolte limbajul si le ofera instrumentele pentru a-si forma abilitati sociale si emotionale pe tot parcursul vietii.  

Sper sa gasiti mereu inspiratie si cele mai frumoase idei de cadouri pentru cel mai de pret lucru din viata noastra, copiii. 

Inspirație & zile magice, 

Adriana 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.