Metode de plata

Pe site-ul www.librariacuidei.ro  puteti plati comenzile prin card sau ramburs. Poti alege tipul de plata dorit in formularul de comanda.  

  1. Card Bancar  

Plata se face in mod securizat 3D secure prin Netopia Payment   

     2. Plata cu cardul de credit in 1-3 rate 

 

Cardurile de credit acceptate sunt: 

  1. Card avantaj, emis de Credit Europe Bank 
  2. Bonus card, Emis de Faranti BBVA 3.
  3. Star Card, emis de Banca Transilvania 4
  4. Cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank 

3.Plata prin metoda de plata Buy Now, Pay later peste comenzi de peste 450 de lei.  

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului), fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney). 
 
Exemplu reprezentativ pentru 3xOney cu costuri nesemnificative: Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achiziții de pe altex.ro, clientul va plăti următoarele sume: 

  • o rată inițială de 304,50 lei, apoi 
  • 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale. 

Pentru un credit rambursat în termen de 60 de zile, rata dobânzii fixe este 6,08%, iar dobânda anuala efectiva (DAE) este de 6,2993%. Costul pentru client este de 4,50 lei, reprezentând 0,5% din valoarea totală a creditului, iar valoarea totală a creditului este de 904,5 lei. 
 
Exemplu reprezentativ pentru 4xOney cu costuri nesemnificative: Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achiziții de pe altex.ro, clientul va plăti următoarele sume: 
 

  • o rată inițială de 408 lei, apoi 
  • 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale. 

Pentru un credit rambursat în termen de 90 de zile (și nu mai mult de 3 luni), rata dobânzii fixe este 4,06% și dobânda anuala efectiva (DAE) este de 4,1554%. Costul pentru client este de 8 lei, reprezentând 0,5% din valoarea totală a creditului, iar valoarea totală a creditului este de 1.608 lei. 
 
Acesta reprezintă exemplu indicativ pentru o soluție de creditare. Informațiile finale vor fi indicate în e-mailul de confirmare incluzând graficul de rambursare final. Informațiile prezentate în simulatorul de credit sunt orientative și nu reprezintă o obligație contractuală a Oney Bank de a furniza o Soluție de Creditare Oney. Valoarea maximă a creditului pe care îl puteți primi va fi determinat pe baza informațiilor furnizate de dvs. și va fi supus evaluării interne a Oney Bank.