Idei de cadouri de Craciun pentru copii

In acest articol, iti vom prezenta o selectie minunata de idei de cadouri copii intre 0-2 ani, copii intre 3-5 ani si copii intre 5-7 ani. Te invitam sa descoperiti oferta de Craciun de pe site-ul nostru, sa va bucurati sa sa profitati de oferte. Si inca ceva: stocurile sunt limitate!

Oferte super cool pentru mamici, tatici si pici de sarbatori 

Sarbatorile vin, sarbatorile vin… Astfel ca nu ai vrea sa pierzi cele mai bune oferte! Pentru ca ne pasa de clientii nostri, am lucrat neintrerupt si am facut pact cu elfii Mosului. Astfel ca, de Craciun, aveti pana la 50% reducere la cele mai frumoase carti Usborne pentru copii si jucarii copii de cea mai buna calitate. La Libraria cu Idei, iarna se numara promotiile, astfel ca puteti achizitiona carti copii si jucarii la cele mai bune preturi!

Vrem sa venim in sprijinul parintilor care doresc sa imbine invatatul cu distractia, astfel ca ne imbunatatim constant stocurile cu cele mai frumoase si mai captivante carti de la editura Usborne, dar nu numai. Jucariile premium din materiale sigure vor fi adorate de cei mici, care se vor juca ore in sir si care vor gasi, in plusurile de pe Libraria cu Idei, prieteni de nadejde.

De multe ori, pare dificil sa gasesti cadoul perfect pentru cei mici, astfel ca perioada cadourilor poate fi destul de stresanta. Daca iti doresti un cadou pentru propriul copil sau pentru frati, surori, nepotei sau alti copii din viata ta, suntem aici pentru tine. Stim ca agitatia de dinainte de sarbatori e in toi, astfel ca iti venim in ajutor cu acest ghid privind idei de cadouri copii in functie de varsta:

IDEI DE CADOURI pentru copii intre 0-2 ani

Little Peep-Through Books: Are you there little Elf? – https://bit.ly/3gS8vi3

Carte senzoriala – That’s not my reindeer… – https://bit.ly/3Uw7h9T

Set nou nascuti Bedtime – https://bit.ly/3Y1fwxL

Pachet 5 carti senzoriale: Calming Music, Don’t Tickle the Pig, Don’t Tickle the Tiger, Don’t tickle the Dino si Don’t Tickle the Bear – https://bit.ly/3UD4T1e

Baby’s very first Christmas noisy book – Carte cu sunete de Craciun – https://bit.ly/3gS8RVV

IDEI DE CADOURI pentru copii intre 3-5 ani

Carte pentru copii – The Nutcracker – https://bit.ly/3B1IeVi

Set Slide and See – https://bit.ly/3VL8qMA

The Usborne Advent Bookshelf https://bit.ly/3OTVZuW

Pachet de carti Pop-Up Fairy Tail & Season: Snow White and Seven Dwarfs, Sleeping Beauty, Garden, Seasons – https://bit.ly/3OSrshf

Pachet special de Craciun 2 – 3 ani – https://bit.ly/3VIDJaf

Carte muzicala de Craciun – Winter Wonderland Sound Book – https://bit.ly/3FGw6fa

IDEI DE CADOURI pentru copii intre 5-7 ani

The Usborne Advent Bookshelf – https://bit.ly/3OTVZuW

Set ABC – https://bit.ly/3VmTt2S

Set – Povesti de noapte buna – https://bit.ly/3Vp8gtP

Carte cu activitati scrie si sterge – Word book on the farm – https://bit.ly/3uBjM9C

Carte Carte Pop-Up Cenusareasa – Pop-Up: Cinderella – https://bit.ly/3VKO7hL

Carte de pictat cu stampila: Activitati – Rubber Stamp: Activities – https://bit.ly/3VKOkl3

Mos Craciun este atat de aproape! Comanda cadourile din timp, astfel incat acestea sa poata ajunge la timp. Alege din colectiile de carti oferite de noi si bucura-te de magia sarbatorilor alaturi de intreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *