5 activități de vară, potrivite pentru tine și copilul tău

Vara este perfectă pentru a te bucura de natură alături de copilul tău!

Cel mic este în vacanță, zilele sunt lungi, diminețile și serile sunt răcoroase, iar natura foarte ofertantă.

Noi îți propunem 4 activități simple, pe care le poți face cu cel mic și care cu siguranță îl vor distra și îl vor face să prețuiască timpul petrecut cu tine.

Aceste activități sunt potrivite atât pentru zilele de weekend, dar și pentru orice altă după-amiază din timpul săptămânii. Așa că, nu ai scuză! Lasă oboseală și bucură-te alături de copilul tău!

 

 
  • Mergeți la un picnic- te poți ocupa chiar tu să gătești ceva simplu și gustos, să pregătești câteva fructe proaspete, un suc natural sau o limonadă și o pătură și poți merege cu cel mic în parc sau chiar în grădină.
  • Fă un album foto-da, ai auzit bine! Poți achiziționa, împrumuta, ori chiar găsi printre obiectele uitate în pod, un aparat pe film. Pune-l în funcțiune si colecționează amintiri de neuitat. Mai mult decât atât, copilul se poate transforma într-un mic artist. La finalul verii puteți merge la un centru specializat pentru a developa filmul și apoi compuneți un album foto, pe care să-l păstrați pentru totdeauna.
 
  • Cel mic este pasionat de astronomie? Mergeți într-un loc ferit de luminile orașului, ori chiar la bunici și priviți stelele. Îi poți arata diferite constelații și îl poți învața denumirile stelelor și a planetelor. Vă puteți ajuta de un telescop, iar dacă nu ai unul și nu știi mare lucru despre stele, nu te îngrijora-există diferite aplicații pentru telefon, atât pentru iOS, cât și pentru Android, care vor scana cerul în timp real și îți vor oferi toate informațiile necesare.

  • Petreceți o seară la cort. Fie că montați cortul în grădină, ori iubiți aventura și preferați să mergeți într-un loc special amenajat, o noapte petrecută la cort alături de cel mic poate fi o experiență de neuitat. Va învața o lecție despre răbdare, ajutor, neînfricare și modestie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *