3 rețete simple de înghețată

Cărui copil nu-i plac dulciurile?

Atât copiii mici, cât și adulții cu suflet de copil iubesc înghețata!

Poate că te-ai bucurat până acum de momente delicioase alături de copilul tău, însă noi îți propunem să pregătiți chiar voi 3 rețete simple.

Poate va faceți timp și treceți pe la bunici cu o caserolă ?

Înghețată cu banane și Nutella/unt de arahide.

Taie câteva banane și lasă-le la congelator timp de 2-3 ore-îți recomandăm să te ocupi chiar tu de asta, pentru ca cel mic să nu se accidenteze. După aceea, puneți-le într-un blender alături de 2-3 linguri de Nutella sau unt de arahide și mixează. Puteți pune deasupra nuci mărunțite sau biscuiți.

 

Înghețată cu iaurt grecesc și fructe de pădure.

Puneți fructele de pădure la congelat pentru câteva ore. Când le scoateți, puneți-le direct în blender, alături de un iaurt grecesc rece după gust. Mixați până când se vor mărunți fructele și așezați rezultatul în cupe de înghețată-îl poți lasă pe cel mic să se ocupe singur de acest pas, cu siguranță că se va descurca! Deasupra puteți decora cu o frunză de mentă proaspătă.

 

Înghețată cu banane și fulgi de ciocolată.

Taie felii câteva banane coapte bine și lasă-le la congelator pentru câteva ore. Le veți pune apoi în blender și veți mixa până când vor ajunge cremoase. Puteți adaugă puțin lapte vegetal, cum ar fi cel de cocos sau vanilie și puteți adăuga fulgi de ciocolată. Lasă-l pe cel mic să fie creativ și să adauge orice alte ingredient dorește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *